Een refurbished Macbook.

Omdat refurbished zoveel beter is.

Voor veel producten van Apple is het mogelijk om deze te leasen. Ook bij RentYourMac kun je gebruik maken van ‘Apple lease’, dus het leasen van de Apple Macbook. Het grote voordeel bij ons, ten opzichte van een andere partij, is dat wij enkel Refurbished Macbooks aanbieden, deze zijn een stuk lager in de lease prijs.

refurbished-macbookrefurbished-macbook

De voordelen van een refurbished Macbook leasen of huren

Het leasen of huren van een Macbook heeft al behoorlijk wat voordelen. Als je dan voor een refurbished Macbook gaat, komen daar alleen nog maar voordelen bij. Zo is de prijs, als je bij ons een refurbished Macbook least, een stuk lager dan wanneer je een nieuwe zou leasen. De kwaliteit van onze Macbooks doet echter niet onder voor een nieuwe Macbook.

Macbook huren

Wanneer een Macbook huren?

Een Macbook huren doe je voor een korte periode. We werken met flexibele voorwaarden en je kunt het contract iedere maand opzeggen of verlengen. Je krijgt een goede refurbished Macbook van hoge kwaliteit.

Macbook leasen

Wanneer Macbook leasen?

Als je een Macbook bij ons least, heb je deze voor een langere periode tot je beschikking. We werken met een contract met goede voorwaarden, dat makkelijk op te zeggen, of te verlengen is. 

Voordelen van een Macbook huren

 • Wij staan altijd klaar om je te helpen
 • Je hebt de Macbook snel in huis
 • Refurbished macbooks van de beste kwaliteit
 • Korte looptijd
 • Keuze voor extra software

Voorbeeldsituaties

 • Heb je een Macbook nodig voor een evenement dat je organiseert? Wij zorgen ervoor dat je deze snel tot je beschikking hebt.
 • Met een flexibel huurcontract kun je er gemakkelijk een maandje extra aan vast plakken

Voordelen van een Macbook leasen

 • Een lagere prijs door de langere leenperiode
 • Je hebt de keuze uit veel verschillende nieuwe modellen
 • Een vast contract met goede, duidelijke voorwaarden
 • Looptijd van 24 of 36 maanden
 • Volledig eigenaar na de looptijd

Voorbeeldsituaties

 • Als je een nieuwe Macbook niet kunt betalen, is het leasen van een refurbished model een geweldige optie
 • Wil je op stage naar het buitenland met je Macbook? Reizen met een lease Macbook is geen probleem
macbook hurenmacbook huren

Wat is refurbished precies?

Als een product refurbished is, houdt dat in feite in dat het product tweedehands is. Het is dus al eens, door een andere persoon, gebruikt. Dat betekent echter niet dat onze Macbooks minder goed werken, er minder goed uitzien, of stukken hebben. Refurbished houdt ook in dat het product opgeknapt is. Wij voeren een strenge selectie uit van onze Macbooks. Vervolgens onderwerpen we de Macbooks aan een grondige keuring en repareren, of vervangen we onderdelen als dat eventueel nodig is. Onze Macbooks zijn dus eigenlijk als nieuw.

Refurbished, is dat wel veilig?

Als je bij ons een refurbished Macbook least, hoef je niet bang te zijn dat deze van mindere kwaliteit is, of dat hij om de haverklap stuk zal gaan. De gemiddelde huurperiode van een refurbished Macbook is ongeveer 9 tot 12 maanden. Daarna kijken we deze helemaal opnieuw na, komt er een nieuwe installatie van macOS op, maken we hem schoon en vervangen we eventueel de benodigde onderdelen. Als de Macbook nog aan onze strenge eisen voldoet en nog in goede staat is, wordt deze opnieuw aangeboden. Hierdoor gaan ze jaren mee.

Ruime keuze uit modellen

Bij RentYourMac heb je een ruime keuze uit verschillende modellen om te huren. Zo hebben we een refurbished Macbook Pro om te leasen van een geweldige kwaliteit en voor een hele scherpe prijs! Ook de refurbished Macbook Air maakt deel uit van ons ruime assortiment.

refurbished macbook

Ben je nog niet helemaal overtuigd, wil je weten hoe het leasen is zijn werk gaat, of heb je andere vragen over het leasen van een Macbook? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor je klaar en proberen je zo goed mogelijk te helpen met het beantwoorden van je vragen. Ook als je toch liever een ander model wilt hebben, is dat geen enkel probleem, samen gaan we op zoek naar het juiste model voor jou.

[]