20% korting tijdens de hele huurperiode met code RENT20

Huur of lease een Macbook eenvoudig online.

Een Macbook huren of leasen, hoe werkt dat?

Het huren van een Macbook werkt eigenlijk heel eenvoudig. Wij vinden dat iedereen onbezorgd een Macbook zou moeten kunnen gebruiken. Daarom verhuren wij Macbooks van een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarbij geven we je de mogelijkheid om op elk moment het gekozen model te veranderen, of je Macbook weer in te leveren als je deze niet meer nodig hebt.

refurbished-macsrefurbished-macs

Niet kopen, maar huren

Kies een Macbook die het beste bij je past met behulp van onze keuzehulp. Wij bieden goed werkende refurbished Macbooks aan. Het voordeel hiervan is dat je nooit de hoofdprijs zult betalen, maar dat je wel een Macbook van hoge kwaliteit krijgt. We helpen je met het vinden van het juiste model. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met het door jou gekozen model, dan kun je deze gewoon omruilen.

Flexibel een Macbook huren of leasen

Als je bij ons besluit een Macbook te huren of te leasen stellen wij een contract voor je op. Dat contract is volledig flexibel. De minimale periode voor het huren van een Macbook is één maand. Daarna kun je de Macbook per maand verlengen, of voor een langere periode vooruit boeken.

Leasen voor een langere periode

Heb je de Macbook nodig voor een langere periode? Dan kun je het beste kiezen om een Macbook te leasen. Wanneer je dat doet krijg je weliswaar een vast contract, maar de maandprijs valt dan ook een stuk lager uit. Zo weet je zeker dat je een Macbook kunt gebruiken voor de laagst mogelijke prijs.

De beste service

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt met je Macbook. Wij bieden ondersteuning wanneer en waar je het ook maar nodig hebt. Via e-mail, Whatsapp, of door op afstand in te loggen doen wij alles om je zo goed mogelijk te helpen. Logisch toch?

[]